LatterGalla 2016 banner_tilpasset

LatterGalla 2016

ÅRETS JULESHOW I MARITIM HALL

Stand Up Norge presenterer

Lattergalla 2016 med Otto Jespersen, Hans Morten Hansen, Jon Niklas Rønning, Halvor Johansson, Rasmus Wold og musiker Ole Morten Aagenæs.

Vi er både stolte og glade over å kunne presentere kremgjengen bak høstens store humorshow.

På Lattergalla 2016 møtes humorlegender og kommende stjerner for å gi deg stand up, karakterer og musikalsk underholdning av ypperste klasse. Her er mye å le av!
Torsdag 15. desember kl.19:00 (utgår)

Fredag 16. desember kl. 19:00

Lørdag 17. desember kl. 19:00

Billettpris kr. 485,- (inklusiv billett avgift)

Klikk her: Yesman

Bill refunderes ikke.

Billetter kan også kjøpes i resepsjonen på Scandic Maritim

GALLIONEN RESTAURANT
Stor julebuffet med koldtbord og i Gallionen etter show: kr 575,-

Bespisning kl. 2100 for de som skal på show kl. 1900.

Reserver bord på  Gallionen

Vår store tradisjonelle julebordsbuffet inneholder alt som hører med av julens fristelser, varme og kalde delikatesser og stort dessertbord med kaffe. (Bordbestilling: 52 86 3270)

OVERNATTING

Enkeltrom på Scandic Maritim: kr 790,- (pr. natt)
Dobbeltrom på Scandic Maritim: kr 990,- (pr. rom pr. natt)

Tilbudet er i forbindelse med show pr. natt den aktuelle helgen.

Otto Jespersen
Mannen og myten, som nesten ikke trenger en presentasjon, gjør endelig en etterlengtet comeback på humorscenen.
Revolvermagasinet, Bjarne & Gunnar, The Show, O.J.-programmene, Trotto Libre, Tårnfrid, Barron Blod, Nazi-Per, Birger, Torsdagsklubben, Rikets Røst, «Fremad i alle retninger», «Stolt, hvit og vanskelig», «Redd mann roper», Trolljegeren, Nårje og Børning har alle én fellesnevner – Otto Jespersen!

Hans Morten Hansen
Komipris-vinneren fra 2010 og 2012 har stått på scenen siden 1993 og regnes av mange som «komikernes komiker» og har vært en stor inspirasjon for mange andre komikere. Har i det siste reist land og strand rundt med sin kritikerroste forestilling «50 shades of Hansen», som har sikret ham mange nye fans. Er også kjent for å ha satt verdensrekord i stand up, da han holdt et show i 38 timer og 14 minutter. Er for øyeblikket å se i NRK-suksessen «Side om Side».

Jon Niklas Rønning
Etter flere suksesser på scene og TV med duoen «Bye & Rønning», som sikret dem flere Komipriser, står han nå på egne ben. Med sin unike evne til å parodiere, improvisere og ironisere over tidens ånd er han alltid dagsaktuell og er en av landets mest populære humor-musikalske artister. Spesielt kjent for sine sylskarpe tekster, som også publiseres regelmessig i bl.a. Dagbladet, Aftenposten, Adresseavisen og Bergens Tidende. Er nå også fast bidragsyter på P4.

Halvor Johansson
Er relativt ny innenfor stand up-sjangeren, men har allerede rukket å gjøre stor suksess på humorscener over hele landet på rekordtid. I 2014 ble han kåret til den morsomste komikeren på Deluxe Stand Up Festival i Oslo og ble årets Skjemtegauk på humorfestivalen i Ulsteinvik. Med sin sjarmerende fremtoning får Halvor publikum i alle aldre til å vri seg i latter med sine strålende observasjoner.

Rasmus Wold
Enda et nytt stort humortalent på komikerhimmelen. Rasmus har mange strenger å spille på, med erfaring både som skuespiller og instruktør fra revyscenen. Du har kanskje sett ham i «Helt Perfekt» med Thomas Giertsen, «Ettermiddagen» på TV2 eller i «Hevnen er søt» på VGTV. På scenen gjør Rasmus det vi velger å kalle absurd observasjonshumor.

Musiker Ole Morten Aagenæs
Har vært musikalsk sidekick for bl.a. Bye & Rønning, Marit Voldsæter og Kristian Valen. Han er en ettertraktet vokalist, bl.a. kjent for å synge refrenget i Karpe Diems monsterhit «Stjerner». Bye & Rønning-fans vil ikke bli skuffet, sammen med Jon Niklas Rønning, får man treffsikre parodier, aktuelle viser og musikalsk lekenhet. Var i 2014 med på sommershowet på Latter sammen med Åsleik Engmark og nevnte Jon Niklas Rønning.

Regi: Vemund Vik

Aktuelle pakker