Gallionen Restaurant

Hotellets storstue

Gallionen Restaurant er hotellets storstue. Her serverer vi vår prisbelønnet frokost, vår velsmakende lunsjbuffet til grupper, firma og andre festligheter. Våre berømte temakvelder som blant annet Lofotaften, Viltaften og Sjømataften finner man i Gallionen Restaurant.
Byens største søndagsbuffet med stort lekerom er en opplevelse i seg selv om det skulle være en vanlig helg eller mor og farsdag.

Vår prisbelønnet frokost inneholder alt tenkelig og utenkelig man kan ønske seg til frokost. Hver morgen står vår omelett-kokk klar og lager alt fra posjert egg til nystekte lapper. Skulle man ønske seg en frisk og nylaget smoothie eller fruktshot så har vi selvsagt det også. Lokale råvarer er i fokus og man finner alt fra sild fra Kyvik, laks fra Espevær og Skakkelaks, syltetøy fra Tveit Gaard, sirup fra Lie Gaard og økologisk honning fra Snill Bie på Bømlo.

En god start på dagen:

  • Debio bronse-merket økologisk frokost
  • Økologisk fairtrade merket kaffe, Fairtrade™ or UTZ Good Origin certified
  • Bredt utvalgt allergivennlige produkter, gluten og laktosefrie produkter
  • En rekke sunne alternativer