Countryfest // Too Far Gone // Bøgdabråk

TOO FARE GONE // BØGDABRÅK // KVEDNABEKKJERS

Scandic Maritim presenterer Countryfest med Kvednabekkjers, Bøgdabråk og Too Far Gone!

TOO FAR GONE
Too Far Gone har for lengst markert seg i rocktoppen med sin markante og fremoverlente stil med folkelige appell. Bandet står stødig i det norske festivalmarkedet og på mangfoldet av konsertarenaer rundt om. Gjennombruddet kom alvor i 1998 med hiten ”Zetor`n”. Etter det har det gått slag i slag med høye plasseringer på salgslister, radiolisting, radio- og TV-opptredener, omfattende turnering i hele landet for fulle hus, 9 CD utgivelser, to gullplater og ca 350.000 solgte eksemplarer.

BØGDABRÅK
«I snart 16 år har bandet Bøgdabråk turnert fra Kiel i Tyskland i sør til Mo I Rana i nord. Med i alt 3 album, en drøss med singler og over 8 millioner streams på Spotify går det nå dessverre mot slutten. Det har vært en utrolig flott reise, med masse gode minner, masse nye bekjentskaper, og et stort antall mennesker som har stått bak oss for å få til dette. Vi er evig takknemlig for alle opplevelser vi har fått!» – Bøgdabråk 2019
Bandet kommer opprinnelig fra Roan i Trøndelag, og opererer hovedsakelig innen countryrock sjangeren. Disse gutta har med tiden opparbeidet seg et svært godt live-rykte, og med en enorm ståpå-vilje har de totalt lagt bak seg et 100-talls konserter fra Nord til Sør i vårt langstrakte land. Med sine fengende låter og sjarmerende tilstedeværelse har de blitt veldig populære på tvers av både alder og sosial status, og alle som har fått oppleve dem på en scene, vet at man sammen med disse skaper en enormt god stemning.
Året 2019 blir derfor siste mulighet til å oppleve bandet live på en scene, og Bøgdabråk er nå i gang med å booke en omfattende avskjedsturne og besøker i den anledningen Haugesund og Scandic Maritim Hall. Bli med oss og «Shake your country ass!»

THE KVEDNABEKKJERS
The Kvednabekkjers, eller “Kvednå” som det lokalt blir kalt er ett countryrock band fra Rogaland som gjennom 10 år har spilt sin egen stilart som vi kaller “kvednapop”.
Bandet leverer dansbarmusikk, allsangfaktor og ett kraftig dreiemoment. Kvednå er perfekt for alle anledninger; konsert, dans, oppvarmingsband, bryllup, firmafester og festivaler!

 

Aldersgrense: 18 år