Helaften med Trond Moi
BROVINGEN MAT & VIN PRESENTERER:
Helaften med Trond Moi
Moi vil kjøre en spennende kveld der han serverer 5 av sine favorittretter og holder et lite kokkeshow underveis!
Dette blir en uformell kveld med gode smaker og høy stemning og menyen består av altifra Mois livrett råmarinert laks til indrefilet av okse og sjøkreps.
Vi avslutter kvelden med en skikkelig sjokoladebonanza med høy pling i bollen faktor.
Trond Moi – en kokk med mange jern i ilden.
Trond Moi har bakgrunn både fra USA og den «norsk-amerikanske» bygda Kvinesdal på Sørlandet. I tillegg til å være en av våre beste kokker, er han også utdannet sommelier og er en naturbegavet smaksutvikler. Han driver restaurantene Bølgen&Moi sammen med partneren Toralf Bølgen. I tillegg til å være kokk, drive restauranter og være foratter, har han sitt eget matprogram på TV2, Tid for mat.
Prisen inkluderer en 5 retters meny og aperitiff.
Andre aktuelle show, konsert og event
Minichefs
Brovingen
tirsdag 25. mars 2025 Kl. 18:00
Quality Hotel Maritim er stolte av å ønske fremtidens kokketalenter velkommen! MiniChef samler matglade barn og unge i alderen...
Lærling takeover i Brovingen
Brovingen
fredag 11. april 2025 Kl. 18:00
Nok en gang får våre lærlinger ta over Brovingen for en dag, samt komponere sin egen meny og gjennomfører alt fra A til Å!
Rogalands beste påskefrokost
Gallionen Restaurant
torsdag 17. april 2025 Kl. 08:00
Start dagen med Rogalands beste frokost hos oss – full av lokale smaker og påskehygge. Ta med familie og venner, og gjør påskefrokosten til en tradisjon.