Juletradisjoner

Hva er vel bedre enn julemat? Vi serverer alle tradisjonsrike juleretter med høy kvalitet og god stemning.
Om du skal på show, konsert eller ut å spise med venner og kollega så har vi flere valg muligheter under samme tak:

NAUSTET SPISERI:

Her serveres blant annet pinnekjøtt fra Vikedal og lutefisk på fat. Grupper kan også bestille vår julepakke.

PAKKE 1 Aperitiff + 3-retters julemeny. kr 745,-
PAKKE 2 Aperitiff + 3-retters julemeny + 4 bonger. kr 1.045,-
MENY – Gratinert hummer – Velg mellom pinnekjøtt, ribbe, juletallerken og lutefisk – Riskrem med rørte jordbær

GALLIONEN:

Vår store og tradisjonelle julebordbuffet inneholder alt som hører med av julens fristelser.
Varme og kalde delikatesser og rikholdig, hjemmelaget dessertbord med kaffe.
Fredag og lørdag (fra 16. Nov.) – julebuffet: kr 595,- pr pers
Torsdag og fredag (fra  – julelunsj: kr 335,- pr pers
Familiejulebord, søndager: kr 445,- pr pers (barn 0-5 år gratis, 6-12 år halv pris)

BROVINGEN MAT & VIN:

Når kun det beste er godt nok. Brovingen Mat & Vin serverer en juleinspirert 6 retters meny. Her kan man selv velge fra 3 til 6 retter ut fra menyen.

KOMPASSET BAR:

Live pianist som spiller til dans hver helg.


Del dette:

Andre aktuelle show, konsert og event

Minichefs

Brovingen

tirsdag 25. mars 2025 Kl. 18:00

Quality Hotel Maritim er stolte av å ønske fremtidens kokketalenter velkommen! MiniChef samler matglade barn og unge i alderen...

Lærling takeover i Brovingen

Brovingen

fredag 11. april 2025 Kl. 18:00

Nok en gang får våre lærlinger ta over Brovingen for en dag, samt komponere sin egen meny og gjennomfører alt fra A til Å!

Rogalands beste påskefrokost

Gallionen Restaurant

torsdag 17. april 2025 Kl. 08:00

Start dagen med Rogalands beste frokost hos oss – full av lokale smaker og påskehygge. Ta med familie og venner, og gjør påskefrokosten til en tradisjon.

Andre aktuelle show, konsert og event

Minichefs

Brovingen

tirsdag 25. mars 2025 Kl. 18:00

Quality Hotel Maritim er stolte av å ønske fremtidens kokketalenter velkommen! MiniChef samler matglade barn og unge i alderen...

Lærling takeover i Brovingen

Brovingen

fredag 11. april 2025 Kl. 18:00

Nok en gang får våre lærlinger ta over Brovingen for en dag, samt komponere sin egen meny og gjennomfører alt fra A til Å!

Rogalands beste påskefrokost

Gallionen Restaurant

torsdag 17. april 2025 Kl. 08:00

Start dagen med Rogalands beste frokost hos oss – full av lokale smaker og påskehygge. Ta med familie og venner, og gjør påskefrokosten til en tradisjon.