Konsert: Rags & feathers

Folkbandet ”Rags & feathers” tar navnet sitt fra Leonard Cohens vakre sang “Suzanne”, der tvillingene Kjersti og Rønnaug Tingelstad er “feathers” og Oddbjørn Austevik da blir “rags”. Bandet startet opp i april 2016 da de tre bestemte seg for å flytte ut av storbyen til hav, vind og ro på Vestlandet. Rags & Feathers sin musikk er ektefølt og nær, og leter seg frem til hjertet gjennom sjelfull melankoli og en fengslende kontrast fra tvillingsøstrenes sarte og klare utrykk til Oddbjørns dunkle og rustne stemme.Ved bruk av gitar, banjo, fiolin og vakre harmonier ønsker musikerne at musikken skaper gjenklang hos lytteren. At den går til hjertet og blir værende der. I løpet av de siste årene har bandet sett nærmere på Leonard Cohens fantastiske musikk.  De har tolket sine favorittsanger av den Canadiske poeten, og nå gir de snart ut sitt Leonard Cohen hyllestalbum.

Siden 2015 har rags & feathers jobbet med et tolkningsalbum av deres store musikalske helt Leonard Cohen. Nå etter nærmere fire års arbeid så er albumet endelig ferdig trykket og den 25. mai er det endelig klart for å slippes ut i verden. Så det er med meget stor glede at rags & feathers nå endelig kan invitere til konsert på Cafe Rene.
Bandet vil etterhvert avsløre albumtittel, albumcover samt røpe noen overraskelser på denne siden etterhvert som konserten nærmer seg.
Håper mange vil ta turen og dele denne kvelden sammen med oss.

Rags & feathers er:
Kjersti Tingelstad – Vokal og fiolin
Rønnaug Tingelstad – Vokal, fiolin og tangenter
Oddbjørn Austevik – Gitar, banjo og vokal
Ingeborg Rudland Næss – cello

Dørene åpner 20.00, konsertstart ca. 21.30