Show De Vida – Julebord

FREDAG 22. OG LØRDAG 23. NOVEMBER

“Show de Vida” julebordet gir deg alt du kan ønske et helaftens julebord skal inneholde. Showet sprer glede, overrasker, sprenge grenser og gir publikum en opplevelse de sent vil glemme!

“Showet må betegnes som helt unikt i Norges underholdningsbransje – en liten juvel av de sjeldne” – skriver Nettavisen og deler ut en soleklar sekser!
Les anmeldelsen her.

Kom og opplev et fyrverkeri av et show med spektakulær dans, magiske sangere, storslåtte kostymer, glohete flammer og akrobatikk som tar pusten fra deg!
Gjør deg klar for en helaften fylt til randen med energi fra start til slutt. Et magisk julebord du aldri før har sett maken til i Haugesund!

Show de Vida er et kompani bestående av over 30 dansere, akrobater og sangere av høyeste kvalitet.
Show de Vida er kjent for å kombinere ulike dansestiler. Showet er en god blanding av klassiske stiler krydret med energifylte latinorytmer, spektakulære løft, sang og akrobatikk som blir sydd sammen til et show uten sidestykke. Vi har også noen nyskapende overraskelser du ikke har sett maken til. Bli med Show de vida på en reise inn i en magisk show-verden!

Showet inkluderer aperitiff tårn og vår berømte julebuffet med ribbe, pinnekjøtt, lutefisk og hjemmelaget dessertbord med kaffe. Bestill ditt julebord nå.

Billetter inkl. julebuffet og aperitiff: 1195,- pr. person.
Gruppebestillinger og overnatting  – ta kontakt på: BOOKING

KJØP JULEBORD FREDAG

KJØP JULEBORD LØRDAG