Sjømataften i Gallionen

FREDAG 14. OG LØRDAG 15. APRIL

Sjømataften – suksessen gjentas i fredag 14. og lørdag 15. april. Vår innholdsrike fisk- og skalldyrbuffet består av kongekrabbe, hummer, krabbe, sushi, sjøkreps, blåskjell, kamskjell, kveite, sild, torsk, østers, lysing, breiflabb, Salma, ferske reker og mye annet godt som havet har å tilby. Vårt store, smakfulle og hjemmelagde dessertbord med kaffe er inkludert.


Del dette:

Andre aktuelle show, konsert og event

Winemakers Dinner med Malvirà og Roberto fra Villa Tiboldi / UTSOLGT

fredag 17. januar 2025 Kl. 19:00

Quality Hotel Maritim inviterer til Winemakers Dinner i samarbeid med Geir Andre Sjursen fra Mitt Italia lørdag 17. januar 2025.

Sjømataften / UTSOLGT

Gallionen

fredag 24. januar 2025 Kl. 19:00

Vi setter opp en ekstra dag med sjømataften!

Sjømataften / UTSOLGT

Gallionen

lørdag 25. januar 2025 Kl. 19:00

Vi startet nyåret med vår populære Sjømataften i Gallionen!

Andre aktuelle show, konsert og event

Winemakers Dinner med Malvirà og Roberto fra Villa Tiboldi / UTSOLGT

fredag 17. januar 2025 Kl. 19:00

Quality Hotel Maritim inviterer til Winemakers Dinner i samarbeid med Geir Andre Sjursen fra Mitt Italia lørdag 17. januar 2025.

Sjømataften / UTSOLGT

Gallionen

fredag 24. januar 2025 Kl. 19:00

Vi setter opp en ekstra dag med sjømataften!

Sjømataften / UTSOLGT

Gallionen

lørdag 25. januar 2025 Kl. 19:00

Vi startet nyåret med vår populære Sjømataften i Gallionen!