Standup med Yngve Skomsvoll

Yngve Skomsvoll har skrevet manus for mange av de største norske komikerne og humorprogrammene på TV. Nå er han ute på veien med sitt eget standup-show!
Du har kanskje sett ham i TV-programmer som «Brille», «Neste sommer», «Latter Live», «Roast fra Chat Noir» og «Henrik über alles.»
I tillegg har han skrevet tekster for «Nytt på nytt», Bård Tufte Johansen, Dagfinn Lyngbø, «Brille», «Ukens vinner» (med Radioresepsjonen), «Mandags-klubben», «Løvebakken», «Torsdag kveld fra Nydalen», «Ramm, ferdig gå» mm.
Han er også programleder for podkasten «Backstageprat» der han snakker med kjente og ukjente komikere om livet på og utenfor scenen.

I showet snakker han om livet som alenepappa, om å finne ut at man er mørkredd i voksen alder, om å havne ufrivillig i krangel på byen, krangling med eksen, om å reagere barnslig på sure kommentarer fra kelnere, om at han ikke skjønner seg på Henrik Ibsen, at han irriterer seg over kaffebarer – og om hvorfor han ikke spiser lefse. Alt på en nokså tøysete og absolutt ikke faktabasert måte. Det var vel stort sett det. Ja, okei da, så snakker han litt om nettdating også, da.