Gatefest2

Gatefest

«Vår månelanding, vårt Spektrum»
Da vi hadde en idè om nye bruksområder for Maritim Hall tok vi kontakt med FordRekord for å finne på noe kult.

Hvordan fylle Maritim Hall og lage tidenes fest i Haugesund?
Gjerne i en tid på året hvor byen trenger en livgivende munn-til-munn behandling.
Da vi satte oss ned med FordRekord gikk det raskt opp for oss at her er muligheten til å lage noe som er større enn vi noen gang har vært med på.
Dette blir vår månelanding, vårt Spektrum.

FordRekord forteller…
Scandic Maritim har fantastisk dyktige kokker, de har en diger hall med uendelige bruksområder, og vi visste fra før at det jobber festlige og engasjerte folk der som ikke er redde for å prøve noe nytt. Sammen pønsket vi ut en plan om en Streetfood-fest med konsert. En innendørs Gatefest. Nå skal planene settes ut i live og vi gleder oss helt sjukt.

Gatefest er en helaften
Maritim Hall skal ribbes helt for anledningen og bygges opp på nytt. Gatemat fra 15 land tilbys fra boder og cafeer, det lages små torg og vi bygger en ny gatescene for anledningen. Vi kan nevne land som Italia, Mexico, USA, Spania, Thailand, Tyskland Japan og mange flere.
Vi har tatt helt av med kreative løsninger for hvordan vi kan lage en innendørs matfestival. Det kommer til å dukke opp gateartister mellom bodene i løpet av kvelden før den store konserten med FordRekord begynner.  Etter konserten overtar DJ’ene JiggyBrothers og spiller feit musikk ut i de små timer. DET kaller vi en skikkelig Gatefest.

Inkludert i billetten…
I praksis får publikum åtte bonger med i konsertbilletten som fritt kan brukes på mat eller drikke. (Eller legges i hatten til gatemusikerne). En bong tilsvarer en liten rett eller et lite glass fra tilhørende geografi. Med 15 mat-land å velge mellom skulle det være mulig for de aller fleste å finne noe digg. Og er du ekstra sulten er det flere bonger hos ”turistinformasjonen” på gatetorget. Ingen skal mangle noe.

Og når man først er på reis
Overnatting for dem som ønsker virkelig å komme i en annen stemning, har vi gode hotellpriser for anledningen. Kun 450,- pr pers i dobbeltrom.
Dagen etter våkner du til en av landets mest innholdsrike frokost med alt fra nært og fjernt.

Ny musikk fra FordRekord
Singelen ”Fjern” er inne på topp 10 på Radio102 og har generelt fått veldig god respons på det nye materialet. FordRekord gleder seg til å spille både nye og gamle lokale klassikere fra katalogen sin på Gatefest. Billettsalget har vært eventyrlig i oppkjøringen, vi tror det blir utsolgt og enorm stemning utover kvelden på Gatefest. Bandet ligger i hardtrening for å være i olympisk form til GATEFESTEN 4. MARS.

VELKOMMEN KL 18 LØRDAG 4. MARS

Inngangsbilletten inkluderer konsert med FordRekord og åtte mat/ drikkebonger som kan brukes på hele torget. Pris: kr 545,-

KJØP BILLETT

Alle som kjøper billett kan også overnatte i dobbeltrom til kr 450,- pr pers.

Hotell booking 52 86 30 30 eller post@hotelmaritim.no

Aktuelle pakker