Restaurant og bar

Vi er så heldige å kunne tilby ikke bare én restaurant, men hele fire restauranter – snakk om totalopplevelse! Nå kunne vi gjort det enkelt og skrevet Restaurant og Bar, men det yter ikke tilbudet rettferdighet. Vi kan friste med enkle lunsjretter, á la carte-restaurant og gourmetkjøkken. Café René, Gallionen Restaurant, Brovingen Selskapslokaler og Naustet Restaurant ligger alle under samme tak. Og her tør vi påstå at vi har noe for enhver smak. Vil du lese mer om hva de ulike restaurantene har å tilby, så ta gjerne en titt, se menyen eller sjekk ut åpningstider.

BORDBESTILLING

Våre restauranter

Søndagsbuffet

Vår søndagsbuffet er kjent for sitt store koldtbord med blant annet sjøkreps, blåskjell, laks fra Espevær, sushi og mye annet fra sjø og land

Gallionen Restaurant

Her serverer vi vår prisbelønnet frokost, vår velsmakende lunsjbuffet til grupper, firma og andre festligheter. Våre berømte temakvelder...

Café René

Med en rikholdig meny med smakfulle små-, lunsj-, og hovedretter servert midt på kaikanten av smedasundet.

Naustet Restaurant

A la carte meny med innslag av lokale mat tradisjoner, sjømat og kjøttretter er Naustet Restaurant et fortrukket restaurant valg i Haugesund.

Catering

Vi leverer matopplevelser til sommerfest, dåp, julebord, konfirmasjon, kick-off, årsfest, styremøte, minnestund, jubileum, bryllup, blåtur og alle andre festligheter.

Brovingen Selskapslokale

En restaurant hvor sansene opplever Haugalandet. Ferske råvarer fra fruktbare jordsmonn eller salt hav...