Restaurant og bar

Vi er stolte av å kunne tilby hele 4 restauranter på vårt hotell. Café René på kaien er et moderne og urbant spisested med småretter, lunsj og hovedretter. I Gallionen Restaurant byr vi på vår prisbelønte frokost, stor søndagsbuffet og flotte lunsjalternativer til grupper, firma og merkedager. Naustet Spiseri er vår a la carte restaurant i et røft, intimt og stemningsfylt sjønaust med fokus på kvalitet, tradisjon og sjømat. Brovingen Mat & Vin tilbyr et personlig gourmetkjøkken der tilberedningsmetoder av gode lokale råvarer utsettes for en innovativ gastronomisk tankegang og er en av regionens beste restauranter.

BORDBESTILLING

Bordbestilling

Våre restauranter

Søndagsbuffet

Vår søndagsbuffet er kjent for sitt store koldtbord med blant annet sjøkreps, blåskjell, laks fra Espevær, sushi og mye annet fra sjø og land

Chef´s Table

En eksklusiv del av Brovingen Mat & Vin, et eget chambree separe. Dette er lite og intimt lokale med...

Gallionen Restaurant

Her serverer vi vår prisbelønnet frokost, vår velsmakende lunsjbuffet til grupper, firma og andre festligheter. Våre berømte temakvelder...

Café René

Med en rikholdig meny med smakfulle små-, lunsj-, og hovedretter servert midt på kaikanten av smedasundet.

Kompasset Bar

Kompasset er en pianobar med god atmosfære og fin utsikt mot kaien og Smedasundet.

Naustet Spiseri

A la carte meny med innslag av lokale mat tradisjoner, sjømat og kjøttretter er Naustet Spiseri et fortrukket restaurant valg i Haugesund.

Catering

Vi leverer matopplevelser til sommerfest, dåp, julebord, konfirmasjon, kick-off, årsfest, styremøte, minnestund, jubileum, bryllup, blåtur og alle andre festligheter.

Brovingen Mat & Vin

En restaurant hvor sansene opplever Haugalandet. Ferske råvarer fra fruktbare jordsmonn eller salt hav...