Om Quality Hotel™ Maritim

Velkommen til oss
 
Beliggenhet

Med den beste beliggenheten på Smedasundet i Haugesund, ønsker vi velkommen til Quality Hotel™ Maritim. Med fantastisk utsikt tilbyr vi 311 rom og suiter, konferansefasiliteter og 4 restauranter midt i hjertet av Haugesund.
Ikke langt unna offentlig transport og shoppingmuligheter.

 311 behagelige rom i flere kategorier og fantastisk havutsikt

Det finnes utallige grunner til å komme å bo hos oss. Enten du er her på gjennomreise, ferie, skal på konsert eller event, eller kommer som idrettslag eller konferansedeltaker, finner vi alltid et rom som passer deg. Rommene våre kommer nemlig i flere ulike kategorier og størrelser, med og uten balkong, og flere har en fantastisk utsikt over fjorden. Når du bor ved Quality Hotel™ Maritim har du alt du trenger for å få et komfortabelt opphold og en god natts søvn, for ikke å snakke om frokosten vår som du ikke må gå glipp av!

Restaurant, restaurant, restaurant og restaurant

Vi er så heldige å kunne tilby ikke bare én restaurant, men hele fire restauranter – snakk om å gi en totalopplevelse! Nå kunne vi gjort det enkelt og skrevet Restaurant og Bar, men det yter ikke tilbudet rettferdighet. Vi kan friste med alt fra enkle lunsjretter til á la carte-restaurant. Café René, Gallionen Restaurant, Brovingen Selskapslokaler og Naustet Restaurant ligger alle under samme tak. Og her tør vi påstå at vi har noe for enhver smak. Vil du lese mer om hva de ulike restaurantene har å tilby, kan du ta en titt på restaurantsidene våre for å se meny eller sjekke ut åpningstider.

Konferansefasiliteter og egen utescene

Ved Quality Hotel™ Maritim vet vi at magien skjer når mennesker møtes. Hos oss kan du holde både større og mindre kurs og konferanser i et av våre 25 møterom i ulike størrelser. Vårt største konferanserom har plass til inntil 870 personer. Vi har også rikelig med plass til å holde større konserter, foredrag og arrangementer.

Vi sees på Quality Hotel™ Maritim!