Ledige stillinger

Jobbe hos byens største hotell og restauranthus?

KOKK:

Våre restauranter har behov for flere engasjerte mennesker! Er du faglig engasjert, ser muligheter og brenner for å gi best mulig matopplevelser? 👩‍🍳👨‍🍳🍽️ Vi har nå behov for hele 5 kokker – les om stillingen og søk her!

SERVITØR:

Er du vår nye servitør? Vi søker positive og utadvendte servitører i fast stilling, deltid og tilkallingsvikarer. Som servitør er du stjerna på gulvet i vår restaurant. Du viser frem våre verdier, er glad i å møte mennesker og gir alltid det lille ekstra. Du jobber i team, tett på dine kolleger i et arbeidsmiljø preget av et felles ønske om å levere gode gjesteopplevelser og resultater. Les mer om stillingen her!

RENHOLDSOPERATØR:
Nå søker vi en rockestjerne til husstell- og renholdsavdelingen. Som renholder på Quality Hotel Maritim påvirker du ikke bare innemiljøet. Renhold er en viktig del av enhver arbeidsplass som også påvirker vårt ytre miljø. Hele hotellet blir din scene og du sørger for at vasking av tildelte hotellrom, baderom, fellesarealer, lagerrom, korridorer eller andre tildelte områder gir et magisk førsteinntrykk. Les mer om stillingen her. 

JOBB NÅR DU VIL!
Vi har også et stort behov for flinke ekstrahjelper og ferievikarer. Send oss gjerne en åpen søknad!

Quality Hotel Maritim
Åsbygaten 3 5528 Haugesund
Postboks 593, 5501 Haugesund

Resepsjon (+47) 52 86 30 00
Telefaks (+47) 52 86 30 01
Q.maritim@strawberry.no