Fra kyst til kjøkken – Gamlekaien / UTSOLGT
NAUSTET RESTAURANT 30 ÅR
Vi starter Naustet Restaurants 30 års feiring med konseptet «fra kyst til kjøkken«. «Fra kyst til kjøkken» er et konsept som hyller den rike arven til Naustet og dens tilknytning til sjøen. For å markere denne jubileumsdagen tar vi Naustet Restaurant med på turné til fire spennende lokasjoner i distriktet.
GAMLEKAIEN
Huset antas å være det eldste gjenværende huset i Skudeneshavn, og har gjennom sine 250 år – i tillegg til gjestgiveri – vært benyttet som krambod, medisinutsalg, tollbod og telegrafstasjon. Det ble også holdt religiøse møter og rettsmøter i huset i en periode. De siste 100 årene er huset benyttet til beboelse. Ellen Solstad kjøpte eiendommen i 2022, og etter full restaurering gjenåpnes nå Gamlekaien som gjestgiveri.
FRA KYST TIL KJØKKEN
Mandag 10.juni serverer vi 4 retters meny i kjent Naustets stil på Gamlekaien i Skudeneshavn. Maten vil bli servert i spisestuen. Dersom vi er heldige nok til å ha været på godsiden blir det servert aperitif på bryggen. Det er mulighet å kjøpe både vinpakke og juicepakke når du bestiller. Det blir en eksklusiv og spennende kveld med plass til 24 gjester. Vi gleder oss til å ta Naustet med til Gamlekaien i Skudeneshavn og ser frem å dele den første kvelden av 30 års feiringen med deg. Velkommen!
MENY:
Krabbesalat
Avokado, eple, koriander, majones, “soyakaviar”, mango- og chili gastric (Allergener: skalldyr, egg, hvete, soya)
Potet Anna
Smak av sjøkreps, potetkrem, vinaigrette, potetchips, avrugakaviar, cress-salat (Allergener: melk, skalldyr, sulfitt, fisk)
Kveite
Sikrogn fra Bore, nepe fra Sola, nykål, vårgulrot, chimichurri, ramsløkkrem, Holgis smørsaus (Allergener: fisk, melk, sulfitt, bløtdyr)
Sjokoladepastei
Créme Brûlée, norske jordbær, pistasjpesto (Allergener: melk, egg, nøtter (pistasj))
Andre aktuelle show, konsert og event
Winemakers Dinner med Malvirà og Roberto fra Villa Tiboldi / UTSOLGT
fredag 17. januar 2025 Kl. 19:00
Quality Hotel Maritim inviterer til Winemakers Dinner i samarbeid med Geir Andre Sjursen fra Mitt Italia lørdag 17. januar 2025.
Sjømataften / UTSOLGT
Gallionen
fredag 24. januar 2025 Kl. 19:00
Vi setter opp en ekstra dag med sjømataften!
Sjømataften / UTSOLGT
Gallionen
lørdag 25. januar 2025 Kl. 19:00
Vi startet nyåret med vår populære Sjømataften i Gallionen!