Sjømataften i Sildajazzen

Fredag 9. august og lørdag 10. august

Vi gjentar suksessen og inviterer til en fantastisk sjømataften i Gallionen fredag og lørdag i Sildajazzen. 

La oss ta deg med på en smakfull reise gjennom havets mest fristende delikatesser. Vår innholdsrike fisk- og skalldyrbuffet er et paradis for sjømatelskere. Her finner du delikatesser som kongekrabbe, krabbe, sushi, sjøkreps, blåskjell, kamskjell, kveite, sild, torsk, østers, lysing, breiflabb, Salma, ferske reker, og alt annet de dype havene har å tilby.

Ikke nok med det, vi har også sørget for et imponerende dessertbord. Her kan du avslutte måltidet med en kopp kaffe og nyte de søte fristelsene.

Velkommen til Sjømataften fredag 9. august og lørdag 10. august fra klokken 19.00 !

Book bord her!

 


Del dette:

Andre aktuelle show, konsert og event

Minichefs

Brovingen

tirsdag 25. mars 2025 Kl. 18:00

Quality Hotel Maritim er stolte av å ønske fremtidens kokketalenter velkommen! MiniChef samler matglade barn og unge i alderen...

Lærling takeover i Brovingen

Brovingen

fredag 11. april 2025 Kl. 18:00

Nok en gang får våre lærlinger ta over Brovingen for en dag, samt komponere sin egen meny og gjennomfører alt fra A til Å!

Rogalands beste påskefrokost

Gallionen Restaurant

torsdag 17. april 2025 Kl. 08:00

Start dagen med Rogalands beste frokost hos oss – full av lokale smaker og påskehygge. Ta med familie og venner, og gjør påskefrokosten til en tradisjon.

Andre aktuelle show, konsert og event

Minichefs

Brovingen

tirsdag 25. mars 2025 Kl. 18:00

Quality Hotel Maritim er stolte av å ønske fremtidens kokketalenter velkommen! MiniChef samler matglade barn og unge i alderen...

Lærling takeover i Brovingen

Brovingen

fredag 11. april 2025 Kl. 18:00

Nok en gang får våre lærlinger ta over Brovingen for en dag, samt komponere sin egen meny og gjennomfører alt fra A til Å!

Rogalands beste påskefrokost

Gallionen Restaurant

torsdag 17. april 2025 Kl. 08:00

Start dagen med Rogalands beste frokost hos oss – full av lokale smaker og påskehygge. Ta med familie og venner, og gjør påskefrokosten til en tradisjon.