Exploration Challenge Haugesund

Alle har blitt guidet på tur eller hoppet på en sightseeingbuss for å se en ny by. Er dette den beste måten å oppleve byen på?

Green Hat People i samarbeid med Quality Hotel Maritim tror det finnes en bedre måte å bli kjent med kulturen og ta byens puls på. Vi kombinerer gamification med sightseeing på en ny, morsom og utfordrende måte!

Vi deler dere i små grupper, gir dere et nettbrett og et kart med utnevnte steder. Dere får servert de 10 beste attraksjonene i Haugesund, men om dere rekker å besøke alle er ytterst tvilsomt. Dere konkurrerer med de andre lagene i en spenningsfylt kombinasjon av interaktivt rebusløp og en kreativ poengjakt hvor hele byen plutselig er et spill! Hver destinasjon på kartet er verdt forskjellig antall poeng. Dere må derfor lage en strategi for å sørge for at nettopp ditt lag vinner.

Nettbrettet vil informere om Haugesunds severdigheter, men hvordan man skal komme seg rundt må gruppen selv bestemme! Gå, bruke offentlig transport eller kanskje leie en sykkel?

Klokken tikker

Mens dere beveger dere mellom de postene i kartet kommer quiz-oppgaver på løpende bånd for å booste poengsum. Det er ikke nok tid til å løse alle oppgavene, så noe av utfordringen ligger i å velge den beste ruten. Går du for lengst reisevei og mest poeng per post, eller vil dere dekke flere poster ved å besøke postene som ligger nærmest men med færrest poeng?

Uavhengig av strategi vil alle lagene se byens severdigheter og ha det skikkelig moro underveis.

Dere får nettbrett og kart

Sammen med nettbrettet får dere utlevert et fysisk kart, og på dette kartet finner dere postene i spillet. De forskjellige postene har forskjellig poengsum i forhold til geografisk nærhet til sentrum; og på postene vil dere finne varierte oppdrag som gir ytterligere poeng.

I Haugesund strekker postene seg fra Rådhusplassen til statuen av Harald Hårfagre på Havnaberg.

Tilpasset deres behov

Vi kan tilpasse spillet på flere måter.

Hva med å legge inn skuespillere på noen av postene som deltagerne interagerer med? Vi kan også lage egne oppgaver basert på innspill fra dere. Her kan vi legge inn morsomme oppgaver som inkluderer de ansatte; eller for eksempel oppgaver knyttet til deres verdier, kultur, strategi og annet.

Gjennomsnittlig spillrating på alle våre teambuilding spill er over 5 av 6.

Detaljer

Setting: Utendørs
Tid: 90-150 minutter
Gruppe: Ingen begrensninger
Pris: 690 eks mva per person
Aktivitetstype: Morsom, energiske utfordringer kombinert med sightseeing

BESTILL HER