Dåp

Fra dag én er minsten det naturlige midtpunktet i hverdagen, men mange ønsker å markere barnets første festlige lag som midtpunkt litt ekstra. Vi har lokalene som løfter dåpen eller navnefesten ut av hverdagen og inn i minneboka.

Vi har lang erfaring med dåp og navnefest. Vi hjelper deg med alle detaljer, slik at dere får akkurat det selskapet dere drømmer om, i hyggelige omgivelser. Fortell oss om ønsker og behov, så sørger vi for at dere får en opplevelse gjestene sent vil glemme.

Vi tar oss av alt det praktiske, fra planlegging til opprydding, slik at dere kan slappe av og nyte selskapet sammen med dine gjester. Uansett anledning så har vi moderne, hyggelige og sjarmerende lokaler fordelt på flere størrelser. Hos Quality Hotel Maritim har vi den erfaringen som skal til for å gjøre et godt selskap enda bedre.

Når dine valg av meny lander på kjøkkenet, går våre dyktige kokker i gang med å forberede middagen under ledelse av våre erfarne kjøkkensjefer. Vi velger nøye ut ingrediensene og baserer retter på sesongens friske råvarer. Det gir dere en stemningsfull middag med unike lokale smaksopplevelser. Våre menyer strekker seg fra smørbrød til koldtbord, tapas og 3 retters middag. Kaker kan bestilles fra hotellets konditori eller dere kan ta med selv.

 

Bankett- og selskapsmeny

Buffetmeny

 

Vår store søndagsbuffet er også et ypperlig valg til en barnedåp, hvor man kan benytte lokalet til Brovingen helt for dere selv og med en nydelig utsikt over smedasundet. Hver søndag har vi også lekerom med hoppeslott.