Minnestund

Vi kan ordne alt det praktiske og lette arbeidsbyrden på en tung dag. Enten du ønsker smørbrød og kaffe i rolige omgivelser, en liten middag for de aller nærmeste eller bare et kakebord og en plass å samles etter begravelsen – vi steller i stand på forhånd og rydder etterpå.

Ta kontakt med oss, så finner vi en løsning som passer for deg. Fortell oss om ønsker og behov, så sørger vi for at dere får det enklest mulig. Vi tar oss av alt det praktiske, fra planlegging til opprydding, slik at dere kan slappe av sammen med dine gjester. Våre lokaler er moderne, hyggelige og sjarmerende fordelt på flere størrelser. Hos Quality Hotel Maritim har vi den erfaringen som skal til for å gjøre et godt selskap enda bedre.

Når dine valg av meny lander på kjøkkenet, går våre dyktige kokker i gang med å forberede maten under ledelse av våre erfarne kjøkkensjefer. Vi velger nøye ut ingrediensene og baserer retter på sesongens friske råvarer. Våre menyer strekker seg fra smørbrød til koldtbord, tapas og 3 retters middag. Kaker kan bestilles fra hotellets konditori eller dere kan ta med selv.

Bankett- og selskapsmeny

Buffetmeny