The Illusions of Alexx Alexxander

ÅRETS STORE FAMILIEOPPLEVELSE

Bli forført av magi med illusjonist Alexx Alexxander!
Opplev en kveld i magiens tegn og la Alexx Alexxander vise deg hvorfor han er utnevnt til en av verdens fremste illusjonister.

I en årrekke har Alexx Alexxander fascinert et begeistret publikum i hele Skandinavia med utrolige stunt og magiske illusjoner i verdensklasse.

Han har mottatt flere store priser for sin innsats i å fremføre magi som stor underholdning, og høsten 2016 ble han den eneste nordmann i historien tildelt magiens mest prestisjefulle pris, The Merlin Award. Denne magiens Oscar-pris er den høyeste utmerkelsen en magiker og illusjonist kan få i verden, og gir ham en velfortjent plass blant verdens beste illusjonister.

Alexx holder ingenting igjen når han nå igjen skal ta Norge med storm. Denne storsatsingen av en forestilling vil garantert ta pusten fra deg og du vil få ta del i oppsiktsvekkende illusjonsnummer du aldri har sett maken til.

Bli med på en uforglemmelig reise inn i magiens verden når Alexx Alexxander inviterer deg til en helaften fylt med humor, mystikk og spektakulære illusjoner der grensen mellom illusjon og virkelighet vil opphøre. La deg fascinere av Alexx Alexxander’s uforklarlige shownummer i et show for 4 generasjoner!
Ved hjelp av store skjermer får publikum følge illusjonene i minste detalj, hvorhen de sitter i salen.

Velkommen inn i Alexx Alexxander’s magiske univers – En opplevelse for livet!

Showet kan kombineres med vår velkjente søndagsbuffet for hele familien.
Søndagsbuffet fra kl. 13.00 – 17.00.
Dørene åpner til Scandic Maritim Hall kl. 17.30.

Show: barn (6-12 år) kr 395,- // voksen kr 495,-
Show & Buffet: barn (6-12 år) kr 545,-  // voksen kr 825,-