CATERING 17 MAI
Bestill ditt 17. Mai selskap fra Scandic Maritim. Vi tilbyr catering som kan hentes og er klar til servering.
Velg mellom smørbrød eller Tapas/Koldtbord.
TAPAS/KOLDTBORD 17. Mai:
Kaldt
Baconsurrede dadler
Skakkeaure fra Etne med avokadekrem og crostini (fisk, melk)
Eggerøre
Håndpillede reker med pepperrot-youghurt, rødløk, rogn og dill (melk, skalldyr)
Spekeskinke fra Vikedal og 2 typer lokale spekepølser, grillet og syltet paprika (sulfitt)
Variasjon på 2 oster, syltetøy fra Tveit Gård og ristede salte mandler (melk, mandler)
Varmt
Karbonader med stekt løk
Kyllingspyd og sataysaus med peanøtter og kokos (peanøtter)
Kokkens kjøttboller i picante tomatsaus, toppet med Hogganvik ost (melk)
Ovmsbakte småpoteter
Salater
Pastasalat med pulled pork, miso og gressløk (soya, egg, hvete)
Bakte grønnsaker, soya emulsjon, sesamfrø (hvete,sesam)
Potetsalat (melk, egg, sennep)
Gresksalat (melk)
Bladsalat
Focaccia, tapenade og aioli (melk, hvete, egg)
SMØRBRØD (med smørloff):
Skinke, reke, karbonade, roastbiff og røykelaks.
Andre aktuelle show, konsert og event
Julebuffet – Lunsj
Gallionen Restaurant
Vår julelunsj serveres torsdager og fredager i Gallionen Restaurant.
Julebuffet – helg
Gallionen Restaurant
Vår julebuffet serveres fredager og lørdager i Gallionen Restaurant 24.november, 1.- og 2. desember og 15. - og 16. desember.
Familiejulebord
Gallionen Restaurant
Julebuffet med nisseverksted og nisseorkester for barna, søndager kl. 13:00 - 16:00.