Catering – julemat
Julen er en tid for å samle venner, familie og kolleger for å feire og nyte god mat. Med catering på julemat kan du enkelt servere tradisjonelle, smakfulle retter uten stresset med å lage alt selv. Vår cateringmeny er skreddersydd for å bringe den autentiske, norske juleopplevelsen til ditt bord.
Julemeny 1
- Ribbe, julepølse, medisterkake, epler, rødkål, svisker, mandelpotet, ribbesaus, mandelpotet
- Pinnekjøtt, kålrotstappe, pinnefett, mandelpotet
- Riskrem med rørte jordbær
- Karamellpudding med karamellsaus
- Pinnekjøtt, kålrotstappe, pinnefett, mandelpotet
- Riskrem med rørte jordbær
Julemeny 3
- Ribbe, julepølse, medisterkake, epler, rødkål, svisker, mandelpotet, ribbesaus, mandelpotet
- Karamellpudding med karamellsaus
Andre aktuelle show, konsert og event
Minichefs
Brovingen
tirsdag 25. mars 2025 Kl. 18:00
Quality Hotel Maritim er stolte av å ønske fremtidens kokketalenter velkommen! MiniChef samler matglade barn og unge i alderen...
Lærling takeover i Brovingen
Brovingen
fredag 11. april 2025 Kl. 18:00
Nok en gang får våre lærlinger ta over Brovingen for en dag, samt komponere sin egen meny og gjennomfører alt fra A til Å!
Rogalands beste påskefrokost
Gallionen Restaurant
torsdag 17. april 2025 Kl. 08:00
Start dagen med Rogalands beste frokost hos oss – full av lokale smaker og påskehygge. Ta med familie og venner, og gjør påskefrokosten til en tradisjon.