Chef Night
Vi børster støv av gamle Brovingen Mat & Vin én kveld i måneden for å vise frem talent og kreativitet til vårt kjøkken. Hver måned presenterer vi en ny kokk som får fritt spillerom til å presentere sine favoritter. I tillegg til våre egne kokker vil vi også hente inn tidligere ansatte og kokker vi selv inspireres av.
I januar er kveldens kokk er Jin Karin Larsen Aarre. Jin kombinerer sine koreanske røtter og nordisk inspirasjon for å skape en 7-retters meny fylt med smaker og kreativitet. Med en bakgrunn som tatovør bringer hun en unik kunstnerisk finesse til matlagingen. Hun elsker å bruke sesongens beste råvarer og kortreiste ingredienser – og selv om kaffirlime kanskje ikke vokser lokalt, er Jinn klar til å levere en smaksopplevelse du sent vil glemme!
Menyen settes opp med tilhørende drikkepakke. Vår sommelier setter opp en spennende vinpakke, men det er selvfølgelig også mulig å kombinere med våre egenproduserte juicer. Sommelier for kvelden er Camilla Liabø Bjerkenes. Camilla er faglært servitør og er drivende glad i vin og mat. Med stor kompetanse fra mange år i Vinmonopolet sikrer Camilla en spennende vinpakke som passer perfekt til Jin sine retter.
Velkommen til en kveld fylt med spennende smaker og kreative retter signert Jin! ✨ Meny kommer fortløpende.
Meny kommer fortløpende.
Sikre deg en plass nå – bordene fylles raskt opp!
Andre aktuelle show, konsert og event
Vi kan julebord
Quality Hotel Maritim
Vi hjelper deg med å finne det perfekte julebordet for deg, ditt firma, vennegjengen eller familien. Vi har opplevelsene...
Catering – julemat
Quality Hotel Maritim
Med catering på julemat kan du enkelt servere tradisjonelle, smakfulle retter uten stresset med å lage alt selv.
Lutefisken er kommet!
Naustet Restaurant
onsdag 23. oktober 2024 Kl. 17:00
Lutefisksesongen er endelig her. Dette er øyeblikket sjømatentusiaster har ventet på!