Chef Night
Vi børster støv av gamle Brovingen Mat & Vin én kveld i måneden for å vise frem talent og kreativitet til vårt kjøkken. Hver måned presenterer vi en ny kokk som får fritt spillerom til å presentere sine favoritter. I tillegg til våre egne kokker vil vi også hente inn tidligere ansatte og kokker vi selv inspireres av.
I januar er kveldens kokk er Jin Karin Larsen Aarre. Jin kombinerer sine koreanske røtter og nordisk inspirasjon for å skape en 7-retters meny fylt med smaker og kreativitet. Med en bakgrunn som tatovør bringer hun en unik kunstnerisk finesse til matlagingen. Hun elsker å bruke sesongens beste råvarer og kortreiste ingredienser – og selv om kaffirlime kanskje ikke vokser lokalt, er Jin klar til å levere en smaksopplevelse du sent vil glemme!
Menyen settes opp med tilhørende drikkepakke. Vår sommelier setter opp en spennende vinpakke, men det er selvfølgelig også mulig å kombinere med våre egenproduserte juicer. Sommelier for kvelden er Camilla Liabø Bjerkenes. Camilla er faglært servitør og er drivende glad i vin og mat. Med stor kompetanse fra mange år i Vinmonopolet sikrer Camilla en spennende vinpakke som passer perfekt til Jin sine retter.
Velkommen til en kveld fylt med spennende smaker og kreative retter signert Jin! ✨ Meny kommer fortløpende.
Sikre deg en plass nå – bordene fylles raskt opp!
Andre aktuelle show, konsert og event
Minichefs
Brovingen
tirsdag 25. mars 2025 Kl. 18:00
Quality Hotel Maritim er stolte av å ønske fremtidens kokketalenter velkommen! MiniChef samler matglade barn og unge i alderen...
Lærling takeover i Brovingen
Brovingen
fredag 11. april 2025 Kl. 18:00
Nok en gang får våre lærlinger ta over Brovingen for en dag, samt komponere sin egen meny og gjennomfører alt fra A til Å!
Rogalands beste påskefrokost
Gallionen Restaurant
torsdag 17. april 2025 Kl. 08:00
Start dagen med Rogalands beste frokost hos oss – full av lokale smaker og påskehygge. Ta med familie og venner, og gjør påskefrokosten til en tradisjon.