Bølgeskvulp: Sara Døscher og Dj Solli
I de siste årene har det kommet massevis av nye musserende viner fra alle kanter av verden. I Vinmonopolets katalog er det over 2400 ulike sprudlende viner å velge mellom. Denne kvelden får du Sara Døschers beste bobletips. Champagne er nok for mange fortsatt det boblende begrepet på luksus, men her blir du i tillegg kjent med crémant og cava, pét-nat og prosecco, sekt og engelsk musserende, for å nevne noen. Bli med på en sprudlende reise og la deg overraske over hvor mye fantastisk du har å velge mellom. Sara snakker om sine favoritter og forteller hvorfor hun har valgt dem. Hvordan lage drinker med bobler og å kombinere musserende med lekre retter. Skål for boblene!
Her blir det foredrag, smaking og de beste tips før sommeren. Kanskje du blir en ekspert selv, hvem vet?
Sara Døscher (1982) er sommelier og vinentusiast med mer enn 20 års erfaring, blant annet fra Vinmonopolet, vinimport og restaurantbransjen. Hun holder vinkurs og lager både TV og podkast om vin.
Opplev en smakfull og sprudlende aften med en tre-retters inkludert drikke og få ekspertens råd fra Sara Døscher.
En perfekt kveld å ta med seg gode venninner eller kompiser til en helaften.
Dj Solli har tatt steget fra profflivet og landslagsfotball og over i musikkens verden. Dj Solli tar med seg setlista si fra Las Vegas` fasjonable klubbmiljø og gir deg den rette stemningen før og etter Sara Døscher på Bølgeskvulp i teltet på kaikanten!
Program:
18.00 Dørene åpner – DJ Solli spiller
18.30 Sara Døscher – Kurs (eksperten)
19.30 DJ Solli Spiller
20.00 3 – retters fra våre eminente kokker på Quality Hotel Maritim
Forrett: Gazpacho
21.30 DJ Solli spiller
23.00 Festen fortsetter inne på Cafe René
Andre aktuelle show, konsert og event
Påskebuffet i Gallionen
Gallionen Restaurant
søndag 2. april 2023 Kl. 13:00
Stor og innholdsrik påskebuffet med helstekt lammelår, indrefilet av okse, fløtegratinerte poteter...
Sjømataften i Gallionen
Gallionen Restaurant
fredag 14. april 2023 Kl. 19:00
Fredag 14. april og lørdag 15. april gjentar vi suksessen med Sjømataften i Gallionen med vår fristende fisk- og skalldyrbuffet.
Ingvard Wilhelmsen
Maritim Hall
mandag 17. april 2023 Kl. 18:30
Med humor, formidlingsevne og glimt i øyet fyller professoren rommet med kloke ord og en god dose sunn fornuft....