Tom Waitz-løpet

TOM WAITS løpet kommer endelig til Haugesund!

Etter 5 kjekke år med Tom Waits løp i Stavanger kommer endelig pub til pub løpet Tom Waits til Haugesund.
Tom Waits løp er blitt arrangert siden 1999 i flere Norske byer og finnes nå i Oslo, Tønsberg, Trondheim, Stavanger og Haugesund.
Løpet starter med registrering hvor det i startområdet serveres gratis pølser og man får utlevert rutekart, t-skjorte, festivalbånd før man tar runden. I målområdet blir det kahoot, utdeling av medaljer, kåring av vinnere som får pokal. Løpet avsluttes med konset med Tom Waits tribute bandet The Nickel.
Starten går fra sommerteltet kl. 14.40 i bakgården på To Glass.
Registrering fra 14:00 – 14:30.
Gratis pølser.
Vi kan røpe at løperne skal innom bla. Cafe MM, Ping Plong, Cafe Rene, Stuelands Abothek, Amanda hotell, Heidis og Sportsbaren.
Begrenset antall plasser!!! Løpene i Stavanger har vært utsolgt år etter år.
Så skaff deg en billett nå!!

Hos oss på Quality Hotel Maritim blir det liv og røre med underholdning i teltet på kaikanten for deltakerne i årets Tom Waitz-løp den 11. juni, og vi gleder oss!