Bryllup

Enten dere ønsker en diger feiring med brask og bram eller et intimt selskap for kun de nærmeste, har vi den perfekte lokasjonen for bryllupet. Vi har lang erfaring med selskap, feiring og arrangement. Vi hjelper deg med alle detaljer, slik at dere får akkurat det selskapet dere drømmer om, i hyggelige omgivelser.

Fortell oss om ønsker og behov, så sørger vi for at dere får en opplevelse gjestene sent vil glemme. Vi har den erfaringen som skal til for å gjøre et godt selskap enda bedre. Vi tar oss av alt det praktiske, fra planlegging til opprydding, slik at dere kan slappe av og nyte selskapet sammen med dine gjester. Våre lokaler er moderne, hyggelige og sjarmerende fordelt på flere størrelser – selvfølgelig også med mulighet for overnatting. Hos oss kan selskapet vare utover natten og dere kan våkne opp til Rogalands beste frokost. Og selvsagt har vi stort utvalg av store og fine bryllups-suiter, som mange velger å reservere for hele helgen.

 

Når dine valg av meny lander på kjøkkenet, går våre dyktige kokker i gang med å forberede middagen under ledelse av våre erfarne kjøkkensjefer.
Vi velger nøye ut ingrediensene og baserer retter på sesongens friske råvarer. Det gir dere en stemningsfull middag med unike lokale smaksopplevelser.

Bankett- og selskapsmeny

Buffetmeny