Maritim Live – Standup Haugesund

Velkommen til MARITIM LIVE 1.juni sammen med StandUp Haugesund.

Konseptet “Maritim Live” startet med en heidundrende premierekveld 27.januar med selveste Hans Morten Hansen som headliner. Denne gangen vil det bli gode innslag fra Nils Wergeland Krog, Kjetil Melkevik, Therese Alveseike, Trine Lise Olsen og Knut Sørskår.

STANDUP HAUGESUND
StandUp Haugesund, ledet av Per Christian Skorpetveit og Sten Christian Kvindesland, ble offisielt etablert som en lag/forening den 5.september – med en overordnet visjon om å skape et levende og inkluderende miljø for etablerte komikere og lovende talenter. Organisasjonen tar sikte på å utvide horisontene for komikere, ikke bare i Haugesund og omegn, men i hele landet.

Quality Hotel Maritim har gått inn som en sentral samarbeidspartner, og gir Stand Up Haugesund de nødvendige ressursene og fasilitetene for å realisere deres visjon. Dette samarbeidet gir også komikerne muligheten til å nå et større publikum og utvikle sitt håndverk på en profesjonell scene.

Lineup:

  • Kjetil Melkevik
  • Trine Lise Olsen
  • Therese Alvseike
  • Nils Wergeland Krog
  • Knut Sørskår

Kjøp billetter her

Kjetil Melkevik
Kjetil Melkevik er primus motoren i standup-miljøet i Stavanger. Han kan nå feire sitt niende år som komiker med imponerende 700 opptredener spredt over 100 ulike byer og bygder, inkludert flere opptredener utenfor Norges grenser. I 2020 hadde han premiere på sitt første soloshow, «Fantomsmerter», som han turnerte med til 10 forskjellige byer. Kjetil er solid hos alle publikumsgrupper, med en imponerende improvisasjonsevne og en tydelig forkjærlighet for ordspill og tørr humor.

Trine Lise Olsen
Trine Lise debuterte innen stand-up i 2010 og har siden sjarmert publikum med sin selvironiske stil. Hennes reise begynte nord i Tromsø, hvor hun raskt ble anerkjent etter å ha imponert stort med sitt eget stykke «Æ har rett» på HT. Showet mottok hele seks 6’ere og strålende kritikker, og ble kåret til årets kulturbegivenhet i Klassekampen i 2015. Samme år ble Trine Lise også nominert til en prestisjefylt komipris.

Hennes suksess fortsatte med showet «Æ har rætt», tilgjengelig på nrk.no, og etterfulgt av sitt andre soloshow, «Den lille stemmen», som også høstet flere femmere og seksere. Trine Lise har gjestet en rekke populære programmer, inkludert 71 grader NORD, Lindmo, Camp Kulinaris, 16 Ukers Helvete, Fire stjerners middag, Brille, og SOFA.

Med en bunnløs ærlighet møter Trine Lise verden både som utøver og menneske. Hennes tilnærming er utfordrende, overraskende, og ikke uten et snev av frekkhet, samtidig som hun utstråler en varme som fenger publikum.

Therese Alvseike
Therese Alvseike, også kjent som «Mor Therese,» skiller seg ut med en betydelig dose selvironi og elleville observasjoner når hun tar publikum med på en reise gjennom morsomme, men også tabubelagte temaer knyttet til graviditet og småbarnsliv.

Med en unik fortellerevne har Therese begeistret publikum og fått dem til å gapskratte ved hennes stand-up-opptredener på scener over hele landet. Hennes evne til å ta for seg humoristiske aspekter ved livets mer utfordrende situasjoner, spesielt rundt temaer som graviditet og småbarnsliv, har gjort henne til en populær skikkelse innen stand-up-miljøet.

Therese Alvseike har gjentatte ganger blitt hyllet som «Sørlandets humordronning,» og hennes unike tilnærming til å belyse både morsomme og delikate emner gjør henne til en minneverdig og elsket komiker blant publikum.

Nils Wergeland Krog
Navnet gir inntrykk av å ha vært med på å skrive grunnloven, men i virkeligheten ligger han langt unna den historiske begivenheten. Som en fornøyd ansatt i fylkeskommunen viser han at livsdrømmer kan oppnås, så lenge forventningene settes lavt nok… Med et liv fylt av feilskjær og nederlag har han rikelig med stoff for standup-scenen. Ikke le med ham, men heller av ham – for Nils tar glede i å dele både sine misadventures og småfiaskoer på en humoristisk måte.

Knut Sørskår
Fra Haugesund men bosatt i Oslo. «Nå gleder han seg veldig til å ta turen hjem, og for å løfte standup på Haugalandet! #elskeHaugesund».

Til vanlig står han på scenen i Oslo og rundt i Norges land på de ulike klubbscenene fra sør til nord. Han tar for seg livet og hverdagen på en unik og annerledes måte. Dette blir fint å vise frem «hjemme» i Haugesund.

Trenger du verge? Arrangør har 18 års aldersgrense, men det er mulighet for mindreårige å få adgang i følge med verge. Klikk her for å lese mer om vår vergeordning.


Del dette:

Andre aktuelle show, konsert og event

Frokostbuffet

Gallionen

mandag 1. juli 2024 Kl. 06:30

Start dagen med en digg frokostbuffet hos oss - fra kl. 6:30-10:00

Søndagsbuffet

Gallionen

søndag 7. juli 2024 Kl. 13:00

Byens største og beste søndagsbuffet - hver søndag fra kl. 13:00-16:00.

Slogmåkane på kaikanten

Teltet på kaikanten

fredag 26. juli 2024 Kl. 19:00

Opplev en helaften fengende shantyviser og allsang med lokale Slogmåkane fra havgapet i vest. 

Andre aktuelle show, konsert og event

Frokostbuffet

Gallionen

mandag 1. juli 2024 Kl. 06:30

Start dagen med en digg frokostbuffet hos oss - fra kl. 6:30-10:00

Søndagsbuffet

Gallionen

søndag 7. juli 2024 Kl. 13:00

Byens største og beste søndagsbuffet - hver søndag fra kl. 13:00-16:00.

Slogmåkane på kaikanten

Teltet på kaikanten

fredag 26. juli 2024 Kl. 19:00

Opplev en helaften fengende shantyviser og allsang med lokale Slogmåkane fra havgapet i vest.